Поръчайте АкваСорс продуктите

За Поръчка и Безплатна консултация относно ползи и схеми за приложение на продуктите на АкваСорс, както и за най-изгодни начини за закупуване и доставка, моля свържете се с мен:

Tel./Viber: 0888 455 770 
Yettel.: 0896 941 850
Виваком: 0878 689 584
Е-мейл: rosen@badetezdravi.com

Ако сте в София ще Ви донеса поръчани продукти на Ваш адрес или ще ги получите по куриер.

* * * *


Купете с минимум 30 % отстъпка* без ангажименти


>>>> За да ползвате 30 % отстъпка от каталожните цени на продуктите, изгодни месечни промоции (напр. купувате 2, а получавате 3 продукта) и допълнителна отстъпка за обем закупени продукти е нужно да си имате личен номер в АкваСорс. *(Отстъпката е 25% за Соладей-Еко и natural being®)

>>>> Повечето хора се регистрират в АкваСорс, за да ползват отстъпките и промоциите само за себе си и семействата си. Няма ангажимент да работите като дистрибутор, нито да пазарувате всеки месец. Таксата за регистрация е еднократно 99.00 лв.

Много изгодно предложение:
Едновременно с регистрацията си като нов дистрибутор имате възможност да закупите и 1 брой АкваСорс Програма „Лесно начало“ на намалена цена – само 98.00 лв. (Редовна цена 210.00 лв.!!). Общата сума за регистрацията и АкваСорс Програма „Лесно начало“ е 197.00 лв., а транспортните разходи са за сметка на фирмата. Така спестявате общо 112.00 лв!


Регистрация на личен номер за пазаруване с отстъпки в България:

2. НОВО – ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ – НОВО

Можете да си регистрирате личен номер в АкваСорс вече и през интернет. Таксата за регистрация се заплаща чрез банков превод, с банкова карта или чрез EasyPay. За да се регистрирате, попълнете формуляра, който ще откриете на ТОЗИ ЛИНК 

3. Ако сте в София, можем да уговорим среща за оформяне на Вашите документи, както и да Ви донеса избрани от Вас продукти.

След като получите Вашия личен дистрибуторски номер, освен в България, с него имате възможност да поръчвате от всяка точка на света.

****

Поръчка, ако сте извън България. Поръчайте директно от офиса във Великобритания:

ОНЛАЙН МАГАЗИН – вход ОТ ТУК

Tel: +44 (0) 1392 822 155  (може и на български)
Fax: +44 (0) 1392 822 151
Безплатен телефон за Великобритания: 0800 454 715
info@aquasource.co.uk

Всички продукти се разпространяват по способа на мрежовия маркетинг, което означава, че не се продават в магазините и аптеките. Притежават всички необходими сертификати и санитарни разрешителни.

Регистрация като дистрибутор, ако сте извън България:

1. РЕГИСТРАЦИЯ ПО ИНТЕРНЕТ – ново

В случай, че живеете в някоя от следните държави:
Австралия, Австрия, Англо-нормандски острови (Channel Islands), Белгия, Беларус, Великобритания, Германия, Дания, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Унгария, Франция, Чехия, Швейцария, Швеция

2. Регистрация като Дистрибутор на АкваСорс във Великобритания – онлайн

Удобна възможност за българи, живеещи в UK

Регистрацията в английския офис на АкваСорс става като последвате този линк:

https://rosen.myaquasource.net/opportunity

Изберете страната, в която живеете. В случая избирате UNITED KINDOM (Великобритания). Регистрацията струва €49.50/£45.00 еднократно… вижте повече

__________________________________

Промоции на АкваСорс продукти за текущия месец

Вижте промоциите за клиенти и за дистрибутори. ЛИНК