Моите първи две срещи с АкваСорс

Име: Нели Симеонова

E-mail: neli_sim@abv.bg

Преди една година, моят приятел реши да направи самостоятелно двумесечно гребане с каяк по река Дунав, Черно море и моретата около Гърция. Имаше нужда от специални храни, които да му гарантират физическа издържливост и психическа стабилност.

Това беше моята първа среща с Аквасорс. След приключване на пътешествието му, той беше наистина удивен от силата и издържливостта, която са му давали. Не му беше необходимо никакво време за възстановяване и на следващия ден беше на работа. Продължи да ги използва ежедневно и ги добавяше в своето меню. Подканваше ме и аз да ги изпробвам, но може би като голяма част от невярващите българки, аз бях убедена, че ако се храним правилно и спортуваме, нямаме нужда от допълнителни добавки – даже и витамини. И така до настъпването на зимния сезон.

Това беше моята втора и истинска среща с продуктите на АкваСорс. Ноември месец, аз и синът ми, който тогава беше на почти 7 години, започнахме леко да подкашляме, след това кашлицата се усили и след около две седмици мъчене с мед, джинджифил, канела, тренировки, ние стигнахме до лекарския кабинет. Синът ми беше с бронхит, а аз на косъм от същата диагноза. И така започнахме с лекарствата – общо за почти два месеца – антибиотици, капки за уши, капки за нос, прахчета за втечняване на белодробен секрет, витамини, сиропи и какво ли още не. Той не ходеше на детска градина почти два месеца. Бяхме постоянни посетители на аптеката до нас (опашките в нея бяха по-дълги от тези в хранителния магазин), а общата стойност на лекарствата възлезе на почти 300 лв. Накрая бяхме „излекувани”. Точно след седмица и половина, всичко започна отначало. Веднага отидохме до личната лекарка. Отново получихме рецепта. Седнах и помислих – всичко това беше наистина страшно нелепо. Тогава под увещанията на приятеля ми, който беше наистина много тактичен и не си позволи нито един път да ми ги натрапи (за което му благодаря), реших да пробвам с Колактив 3 и Зелена Енергия. Занесох по една опаковка в детската градина, помолих госпожите да му дават два пъти на ден по 3 капсули и от двата продукта. Сутрин аз също му давах по три капсули. Това продължи може би две седмици. Това беше достатъчно. Не купих нито едно лекарство, той не пропусна нито един ден от детската градина, а аз от работа. От тогава не съм купила нито едно лекарство, нито един сироп. В шкафа стоят единствено опаковките Колактив 3 и Зелена Енергия.

След това последваха още доста срещи с много други продукти, но за тях друг път 🙂

Декември 2015г.