КолАктив 3 – Коластра на АкваСорс

Коластра с Ацидофилус и Лактоферин

Нова опаковка - 60 капсули - от Февруари 2020 г.

АкваСорс КолАктив3 е нашият продукт с коластра от „следващо поколение“ за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата АкваСорс коластра.

КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта АкваСорс КолАктив3 се използва цялата коластрата. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната и преработена коластра се пастьоризира при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.
Основни предимства:


АкваСорс Коластра
 – Коластрата е „първото мляко“, произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. АкваСорс използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра. Мазнините в нея не се отстраняват, което означава, че се запазват всички ценни съставки, в т.ч. и специалният полипептид, богат на пролин. Пролинът е аминокиселина, жезненоважна за производството на колаген и хрущял.

Повече за коластрата може да почетете на продукт Коластра (КолАктив)


Лактоферин – въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система и осигурява повишена защита срещу болестотворни микроорганизми.

Лактобацилус Ацидофилус – полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вредни бактерии, паразити и други организми. Приемана в достатъчни количества, тя се заселва в храносмилателната и пикочо-половата системи и подобрява здравето.
Ето какво пише световно известният натуролог и диетолог д-р Уолтър Ласт (автор на поредицата книги „Излекувай себе си“):
„…Финландски изследователи откриват, че майките, които кърмят децата си могат да ги предпазят от екзема и астма, ако вземат пробиотици (ацидофилус-бифидо бактерии) по време на бременността и кърменето. Бебетата обикновено получават бактериите от своите майки, докато се придвижват надолу в родилния канал, но съвременната медицина променя този естествен поцес. Бебетата, родени с цезарово сечение се заразяват с бактериите на болниците – стрептококи и клостридия…“

Повече информация за Ацидофилус може да прочетете на продукт Пробиотици.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


ИЗГОДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

При закупуването на 3 броя АкваСорс Колактив 3 – 120 капсули, ще получите още 1 брой АкваСорс Колактив 3 – 120 капсули ПОДАРЪК.

Редовна цена: 392.00 лв     Сега: 294.00 лв.    Спестявате 98.00 лв.  още 30% отстъпка

Предложението е в сила до изчерпване на количествата при поръчка по телефона:

Телефон/Вайбър:  0888 455 770––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Употреба на Колактив 3 Коластра:

Профилактично:

  • За деца над 1 г. – по 1-2 капсули дневно разтворени в течност или смесени с храна (да не са топли!). КолАктив 3 е естествен продукт и не може да се предозира.
  • За деца над 7 г. и възрастни – по 2 капсули дневно – сутрин, с чаша изворна или пречистена вода, 20 минути преди хранене. Ако почувствате, че ви хваща хрема, усещате напрежение след физическо натоварване или водите нездравословен начин на живот, следва да увеличите дозата поне двойно.

При настинки, вирусни инфекции или грип:
 
Приемайте 10-15 капсули на ден, 5 поредни дни, разделени на по-малки дози, например по 1-2 капсули на всеки час, според възрастта. Ефектът е максимален, ако  заедно със Колактив 3 приемате 5-10 капсули Зелена Енергия и 3х15 капки ЕМК (или Течно Злато) дневно. При по-сериозни случаи добавете Коензим Q10 и Супер Антиоксидант.

 
Забележка: Въпреки, че продуктът КолАктив 3 на АкваСорс съдържа коластра от крави, той е подходящ за онези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като лактозата и млечното съдържание са минимални. Не е подходящ за хора, страдащи от алергии към млечния протеин.


Съдържание на 2 капсули (1 дневна доза) Колактив 3:

Коластра на прах – 800 мг
Лактобацилус Ацидофилус – 4 мг, което осигурява 4 милиона жизнени клетки към момента на производство
Лактоферин – 2 мг
капсула – чист желатин

Продуктът е произведен от коластрата на здрави млечни крави. Не съдържа хормони, пестициди, антибиотици, нито вируса „луда крава“. Не съдържа ГМО.

Опаковка: 120 капсули, Ново – 60 капсули – от Февруари 2020 г.


Допълнителна информация:

1. Коластра – Често задавани въпросиЗдравни твърдения, одобрени от EFSA:
 Няма
Данни за алергени: Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.