Програма за успешно отслабване

Започнете да отслабвате днес!

Здравейте, желаещи да отслабнете!

Надявам се, че заедно ще успеем да постигнем желаните резултати.

Винаги се започва отнякъде и моят съвет като холистичен лекар с над 20 г. практика към всички, които искат да отслабнат, е да започнат с програмата на АкваСорс Лесно Начало – комбинация от водорасли АФА, шест вида храносмилателни ензими и два вида висококачествени пробиотици.

Защо? Защото активността на пробиотиците намалява поради неправилно хранене и при употреба на различни лекарства, особено антибиотици и сулфонамиди. Всеки антибиотик унищожава пробиотика (пробиотиците всъщност са бактерии, а антибиотиците са предназначени да унищожават бактериите и не правят разлика между полезни и вредни за организма). Най-вероятно и вие едва ли сте отделили необходимото време да захраните тялото си с пробиотици, така че да възстанови чревния си баланс и доброто здраве.

Първо трябва да вкарате храносмилателната и отделителната си система в необходимия баланс, така че тялото ви да може вече да усвоява пълноценно необходимите за него хранителни вещества, а ненужното да изхвърля. Така няма да натрупва токсини, които от своя страна затрудняват работата на черния дроб. При това се забавя метаболизмът, усеща се спад на енергията, уврежда се имунната система и след време се развиват какви ли не заболявания.

Приемайте продукта Лесно Начало така, както е описано в листовката, пийте по 2 литра изворна вода на ден, всеки ден ходете бързо по 30 минути и умерено по 1 час, направете си план в съзнанието, че започвате един нов процес във вас и се наслаждавайте на отслабването.

Естествено, ако не ви се занимава с програмата Лесно Начало, за да вкарате по един разумен, но малко по-бавен начин в баланс храносмилането си, можете да пропуснете тази стъпка по пътя към желаното тегло. Можете направо да преминете към Стъпка 2 – Коензим Q10 с хром и водорасли АФА. Всяка сутрин пийте по 1 капсула и ще забележите прилив на енергия, повишаване на телесната топлина, забързване на метаболитните процеси в организма. Или с една дума – ПОДМЛАДЯВАНЕ. И все пак, резултатите от CoQ10 ще се появят по-бързо, ако преди това сте направили едномесечен курс с програмата Лесно Начало.

Още нещо, което трябва да правите, за да сваляте по-лесно килограми, е да замествате едно от храненията си със специалната суперхрана Lighten-up. Правете си лесно и бързо пълноценен шейк с Lighten-up, като по желание може да добавите плодове, някаква полезна мазнина, която да ви подхрани с Омеги 3-6-7-9, кисело или прясно мляко, или фреш. Това хранене е идеално за хора, които работят в офис или изпълняват друга подобна дейност, без много физическа активност, но с повече умствено натоварване. Lighten-up ще ви зареди с енергия и засити за дълго време, а концентрацията и мозъчната ви дейност видимо ще се подобрят. При това пестите време и обядвате само за 4-5 лв/ден. Ако ли пък заместите вечерята с Lighten-up, може да добавите джинджифил, който помага за всякакви проблеми с червата като подуване, образуване на газове и т.н.

Сутрин и на обяд приемайте по една капсула Ливър Кленз, за да подобрите функцията на черния дроб и да му помогнете да се изчисти от натрупаните токсини и шлаки. Това ще възстанови нормалната липидна обмяна и така няма да натрупвате нежелани тлъстини.

Ако имате по-сериозно затлъстяване, което се е отразило зле на енергията, самочувствието, 

подвижността, желанието ви за секс и т.н, опитайте Мака Енергия, която стимулира жизнеността и сексуалната активност. Този сироп е много вкусен и мощен енергизатор.

С жена ми именно с помощта на тези няколко продукта си направихме едно здраво, изключително жизнено и интелигентно детенце. Тя беше вече на 42 г, когато го роди. Забележително, нали? Това не е единствения такъв случай. Още по-забележителното е, че тя преди това на по-млада възраст е имала няколко неуспешни бременности и едва след хомеопатично лечение и системно вземане на продуктите на АкваСорс в продължение на 4 години тя успя да осъществи мечтата си за второ дете.                                

                                                                                                                                     д-р Петър Найденов