Цени за доставка

1. Доставка
Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес или в офис на куриер, и се изпращат винаги с Безплатна Доставка.

Продуктите се изпращат на същия ден за поръчки направени до 14:00 от Понеделник до Петък! Поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това.

Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез формата за контакт, чрез телефон или чрез имейл.

2. Заплащане на поръчаните стоки:   

* Плащане при доставка (наложен платеж). Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката.

* Плащане с дебитна или кредитна карта в сайта чрез виртуален ПОС – Stripe.

3. Рекламации
На рекламация подлежат стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в сайта и/или в съпътстващите ги сертификати, упътвания за ползване и други, доколкото такива има издадени за съответната/съответните стока/стоки, както и тези, които при доставката на потребителя съдържат явни недостатъци (не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете и това не може да бъде основание за връщане на стоката!!!). За целта при доставката потребителят отбелязва върху товарителницата наличието на явни недостатъци и/или несъответствие в количеството, в противен случай се счита, че количеството стока съответства на поръчаното и договорът е изпълнен точно.

Извън случаите на несъответствие в количеството рекламации относно закупени и предадени стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката.
Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката (считано от датата на доставката) без изрични основания за това с транспорт за сметка на клиента, стига състоянието на стоката да бъде същото като в момента на предаването ѝ на клиента (включително ненарушената опаковка).
При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефон 0888455770 или да ни пишете на имейл rosen@badetezdravi.com.
При възникнал проблем с онлайн пазаруване може да се обърнете към https://kzp.bg/.
Платформа за онлайн решаване на спорове: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG.

4. Политика на отказ от покупка
Ние гарантираме качеството на всички свои продукти. Ако все пак те не отговарят на Вашите изисквания, Вие имате право да се откажете от един или повече артикули от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаването ѝ, като се свържете с нас на телефон 0888455770 или на имейл rosen@badetezdravi.com.

Молим Ви да се грижите за продуктите, докато са при Вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране.

Моля при връщане на стока да имате предвид следните неща:

Възстановяването на сумата по отказан/и артикул/и след потвърждение от наш служител, че върнатата стока отговаря на критериите по-горе, се осъществява под формата на оригиналния начин на плащане, т.е., ако сте платили с дебитна карта, то сумата се възстановява с кредитна трансакция по същата карта в рамките на 14 работни дни от получаването на върнатата стока. При заплащане с наложен платеж или банков превод сумата за върнатия/върнатите артикул/и се възстановява по банков път в банковата сметка, която сте посочили.

Не възстановяваме сума за артикули, върнати след 14-ия ден от получаването им, повредени, използвани артикули или такива с нарушена опаковка. В тези случаи ще Ви върнем артикулите обратно за Ваша сметка.

Политиката на отказ от покупка не нарушава потребителските права на клиента в случаите на дефектни/повредени стоки.