Програмата „Лесно начало“ – прилив на енергия

Име: Десислава Михайлова

E-mail: dm1974@abv.bg

Телефон: 0878747090

Здравейте Росен,

Ще разкажа моята лична история, свързана с употребата на продуктите на АкваСорс. Майка съм на две деца, синът ми е на 16 години, а дъщеричката ми е на 1 година и 10 месеца. От две годишна възраст момчето ми започна много да боледува, постоянно бяхме на антибиотици и доста често влизахме в болници за пневмонии или ангина. Така докато навърши 6 години. Бях са отчаяла напълно и много се притеснявах. От познати научих за практикуването на доктор хомеопат и за това нетрадиционно лечение. Доверих се и започнах да лекувам сина си с хомеопатия. Наред с лечението, докторът ни препоръча да използвам и продуктите на Аквасорс – Коластра и Зелена енергия. Постепенно имунната система на детето ми укрепна и той започна да боледува все по-рядко. Заедно с него и аз започнах да използвам тези продукти, според нуждите си и така и аз засилих своята имунна система.

След като забременях,  отново се доверих на Аквасорс и така цялата бременност премина добре, въпреки годините на които съм. За нещастие, след раждането получих кръвоизлив и се наложи докторът да направи животоспасяваща операция. Преляха ми 4 банки с кръв, за да ме спасят. Много страшно беше всичко, за щастие ме крепеше малкото ми момиченце и мисълта, че съм жива и ще мога да гледам децата си. След операцията много бързо влезнах в така наречената „оперативна менопауза“, затова започнах да приемам Муун баланс постоянно вече повече от година и половина. На малката давам по две капсули дневно Коластра още от 10-месечна възраст. За нея сега съм спокойна. Когато усетя, че започва да се разболява давам 10, 15 коластри дневно и така за два три дена всичко минава.

Ползвам СуперантиоксидантАцидофилус, Бифидус. Сега прочетох и за ЕМК, че са много подходящи за моето състояние. В тази връзка искам да споделя, че продуктите на Аквасорс са много ценни за мен. Ползвам ги и ще продължа така и в бъдеще. Надявам се повече хора да се обърнат към тях и да започнат да ги приемат, защото имат изключително благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Сърдечни благодарности на целия екип на Аквасорс и на теб, Росен! Всичко добро!

Десислава Михайлова
Горна Оряховица
04.11.2015 г.