Мрежовият маркетинг се нарича още мулти-левъл маркетинг (МЛМ), което значи маркетинг на много нива, защото работещите в него изграждат мрежа от хора (първо ниво), които на свой ред изграждат своя мрежа (второ ниво) и т.н. до безкрай. Да кажем, вие сте включили Петър в своята мрежа. Петър е вашето първо ниво. Той включва 10 души, между които е и Емил. Всички те са ваше второ ниво. Емил включва 20 души, които са Ваше трето ниво, и пр.

Самият факт, че сте включили в мрежата си още един човек, не ви носи никакви печалби. Отначало той обикновено не разбира от бизнес и се нуждае от вашата подкрепа. Единственият начин да спечелите нещо е да му покажете ползата от продуктите, за да си купува той за лични нужди, да му помогнете да разпространява продукти сред познатите си, за да придобие увереност, и да включи хора, които също движат продукти (купуват си за лични нужди и продават на познати).

Ето защо това е най-естественият бизнес за хора, които обичат да помагат на другите!

В МЛМ се печели по няколко начина:

  • печелите търговска отстъпка, когато продавате продукти - обикновено около 30% (т.е. това са съвсем нормални продажби, само че не в магазин, а между познати);
  • печелите процент от оборота на хората, които сте включили (преки сътрудници) (този процент варира от 5 до 10, 15, 20, даже 30%, много рядко повече)
  • печелите процент от оборота на всички хора, включени от хората, които сте включили (обикновено този процент е сравнително по-малък, но върху много по-голям оборот)
  • печелите допълнителни бонуси, ако помагате на фирмата да прави голям оборот (т.е. ако сте изградили голяма мрежа, която работи много добре).

Предимства на мрежовия бизнес (МЛМ):

Голяма световна тенденция. Оборотът на тази индустрия в света само за 2004 г. (според WFDSA) е 100 милиарда долара (това не включва ДДС). Броят на ангажираните в бизнеса дистрибутори е около 50 милиона души. Бизнесът със здравословни храни, добавки и козметика се разраства и в Европа, където населението застарява. Именно сега е подходящият момент да се включите в АкваСорс, защото тази компания предлага подмладяване, здраве и дълголетие чрез продукти, които не предлагат други европейски компании, на пазар много по-голям от българския!

Възможност за всеки независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали. Без бързане за работа и блъскане по градския транспорт, без разправии с работници, без разходи за персонал, наеми и пр, без официално облекло, без плащане на франчайз, без следене кога сте дошли на работа.

Осигурено качествено обучение което води до личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Само заради това обучение си струва да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по-добри хора.

Никакъв финансов риск. Започвате собствен бизнес за по-малко от 100 лв, на това отгоре получавате обучение от преуспяващи колеги, обикновено без пари и в удобна за вас форма. В този бизнес не можете да загубите - само можете да спечелите и здраве, и пари!

Риск няма - има само възможности за развитие без край...

Удобство и гъвкавост - особено важно за млади майки, учащи и много заети хора, на които им е омръзнало никога да нямат време за нищо. Може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите по 300-400 лв/месец. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Нещо повече - ако сте се питали какво ще правите, ако някога висъкратят, МЛМ е естественото решение да не останате без доходи.

Печелите толкова, колкото заслужавате - ако развивате своя бизнес в свободното си време, 100 - 1000 лв./месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, след няколко години можете да печелите по 5 000, 10 000, 20 000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!

Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са резидуални - т.е. плащат ви цял живот за нещо, което сте направили правилно веднъж. Щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й дотогава, докато тя работи - понякога цял живот, без да полагате повече усилия.

Впечатляващи данъчни облекчения - легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътувания, ваканции и т.н.

Бизнесът ви е глобален! Само физически сте вкъщи. Можете да имате собствена мрежа от дистрибутори и клиенти във всички градове на страната, дори да живеете на село. Чрез Интернет можете да развивате бизнес и в чужбина, а продуктите ви да се купуват от целия свят. При това не е нужно дори да знаете чужди езици. Разполагате с готов собствен магазин в Интернет с обяснения на няколко езика, който работи за вас 24 часа на ден. Иначе казано, правите пари даже и докато спите и почивате - достатъчно е да насочите хора към своя Интернет магазин.

Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чуждите мечти. Вашето време и животът ви са на ваше разположение. Успехът ви идва чрез сътрудничество, а не чрез конкуренция. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.


Желая да започна собствен мрежов бизнес с Аква Сорс