За продуктите на АкваСорс

Име: Росен Тодоров

Възраст: 48

Професия: Алпинист

E-mail: rosen@badetezdravi.com

URL: https://technoalp.com

Телефон: 0888 455 770

Обичам да бъда сред природата – на ски, с каяк или просто на пешеходен преход. Но най-много от всичко обичам да се катеря – по скали през лятото и по замръзнали водопади през зимата. Понякога тези занимания са доста екстремни или продължителни, а това означава, че ми е нужна сила и издръжливост на мускулите. Не подценявам и опасността от по-бързо износване на ставите и организма като цяло при активно спортуване.

През 2004 г. научих колко е важно пълноценното клетъчно хранене. Аз го постигам с безвредните суперхрани на АкваСорс, специално препоръчвани за спортисти: Коензим Q10 с хром и АФАСуперAнтиоксидант с Пикногенол и Коластра. Много добре помагат Храносмилателни ензими и Зелена Енергия. При нужда от бързо възстановяване използвам действащите след секунди Клетъчна Енергия и Слънчева Енергия.

У дома или когато съм на къмпинг – на море, на планина и навсякъде в природата, вече не се нуждая от паста за зъби, за да си мия зъбите. Откакто ползвам японската Йонна четка за зъби Соладей-еко, спря да ми се образува зъбен камък.

Продуктите са наистина уникално добри. Препоръчвам Ви да ги опитате – няма да съжалявате!